Accountant Rockanje

Accountantskantoor Partners in Finance Accountants en Adviseurs in Rockanje

Bent u op zoek naar een accountant in Rockanje? Dan bent u bij Bert Kers van Partners in Finance op het juiste adres. 

Vanuit zijn kantoor in Rockanje startte Bert in 2002 het accountantskantoor ‘Partners in Finance Accountants en Adviseurs’ op, samen met zijn zakenpartner Sander Schipper uit Oud-Beijerland.  

Nadat het accountantskantoor in een paar jaar tijd een flinke groei had doorgemaakt, werd er in Hellevoetsluis een gezamenlijke hoofdvestiging geopend.

Het accountantskantoor in Rockanje is nu vooral een werkplek voor Bert. 

Naast zijn werk als accountant, is Bert Kers bestuurslid en actief lid van diverse netwerkorganisaties op Voorne-Putten. Partners in Finance is een van de hoofdsponsoren van voetbalvereniging VV Rockanje.

Diensten van Partners in Finance

Belastingadvies Voor al uw belastingvragen kunt u bij ons terecht. We hebben directe lijnen met de belastingdienst en kunnen u zo snel van dienst zijn.

Financieel advies Ieder ondernemer kan voor lastige financiële keuzes komen te staan. Wij adviseren u graag bij financiële vraagstukken binnen uw onderneming.

Salarisadministratie We nemen deze graag voor u uit handen.

Boekhouding Ook voor wat betreft het bijhouden van uw boekhouding helpen wij u graag.

Uw vertrouwde accountant in Rockanje

Ons klantenbestand loopt uiteen van zzp’ers tot middelgrote mkb-ondernemingen. 

Er is eigenlijk maar een manier om te ontdekken of wij voor u de juiste match zijn. Maak vandaag nog een afspraak met ons voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons hoofdkantoor.

Dan kunt u ons beter leren kennen en kunnen wij uw wensen inventariseren en ons verdiepen in uw onderneming. In dat gesprek zullen wij u ook direct laten zien hoe wij u van dienst zouden kunnen zijn. 

We horen graag van u wanneer u bij ons langs wilt komen. Bel of mail gerust.

Adres Rockanje:
Baljuwlaan 4
3235 ER Rockanje

Bert Kers
telefoon: 0181 40 06 34
e-mail: Bert Kers