Accountant Hellevoetsluis

Accountant Hellevoetsluis

Accountantskantoor Partners in Finance Accountants & Adviseurs in Hellevoetsluis

Partners in Finance Accountants & Adviseurs in Hellevoetsluis is het accountantskantoor van Sander Schipper en Bert Kers. Sinds 2002 zijn beide gezamenlijk actief als accountant. 

In de beginjaren bediende Bert de ondernemers van Voorne-Putten vanuit zijn kantoor in Rockanje. Sander deed in die tijd vanuit Oud-Beijerland hetzelfde voor de ondernemers van de Hoeksche Waard. 

Nadat het accountantskantoor in een aantal jaren een flinke groei had doorgemaakt, werd in Hellevoetsluis een gezamenlijke vestiging geopend. Het eerste pand dat zij gezamenlijk betrokken was aan de Oostkade met een geweldig uitzicht over het Haringvliet.

Nadat zij ook daar uit hun jasje groeide, is in de zomer van 2019 het gehele accountantskantoor binnen Hellevoetsluis verhuisd naar het bedrijventerrein van de Kickersbloem. Van daaruit bedienen zij, samen met hun complete team, alle klanten. 

De klanten van Partners in Finance zijn regionaal opererende mkb-bedrijven. Dat kunnen zzp’ers zijn, maar ook kleine tot middelgrote mkb-bedrijven.

Andere diensten dan accountancy

Naast alle werkzaamheden die een accountant uitvoert, kunnen mkb-ondernemers uit Voorne-Putten en de Hoeksche Waard bij ons ook terecht voor:

  • Belastingadvies
  • Financieel advies
  • Salaris administratie
  • Boekhouding

De vertrouwde accountant in Hellevoetsluis

Het werk van een accountant vindt zijn basis in vertrouwen. Het persoonlijke contact is dan ook een belangrijk onderdeel van ons werk. 

Wij nodigen iedereen uit, die op zoek is naar een accountant, financieel advies of een van onze andere diensten, om eens geheel vrijblijvend langs te komen voor een persoonlijk gesprek. 

Dan kunt u ons beter leren kennen en hebben wij de mogelijkheid om u te laten zien hoe wij u van dienst zouden kunnen zijn. U kunt dan zelf ervaren of wij de juiste partner zijn voor uw onderneming.

Maak daarom gerust een afspraak. We zien u graag in Hellevoetsluis.

Adres Hellevoetsluis:
Christiaan Huygensweg 38 A
3225 LD Hellevoetsluis

telefoon: 0181 40 06 34
e-mail: info@partnersinfinance.nl