Stagiair

Stage in accountancy

Een stage in de accountancy is dé manier om praktijkervaring op te doen. Ons gevarieerde klantenpakket geeft je de kans om in de keuken te kijken van kleine tot middelgrote (familie)bedrijven. Je wordt daarbij uitstekend begeleid door een ervaren accountant. Uiteraard houden we rekening met je opleiding, doelstelling en persoonlijkheid.

Stage Accountancy & Bedrijfsadvies (MKB-praktijk)

Maak kennis met de belangrijkste beginselen van het samenstellen van een jaarrekening. Je werkt onder begeleiding van een ervaren NBA accountant voor veel verschillende MKB klanten. De diversiteit aan bedrijven in de regio waar jij met het team voor werkt, biedt je veel afwisseling en een brede kennismaking met de praktijk. En dàt maakt deze stage juist zo interessant.

Afstudeerstage Accountancy

Afstuderen kan natuurlijk ook bij Partners in Finance. Op ons kantoor in Hellevoetsluis voer je zelfstandig een onderzoek uit. Het onderwerp en jouw onderzoeksvraag bepaal je zelf. Een NBA accountant met een schat aan praktijkervaring ondersteunt je gedurende jouw afstudeeropdracht. Wil je naast je afstudeeropdracht ook praktijkervaring opdoen? Dat kan. Partners in Finance geeft je de mogelijkheid om je afstuderen te combineren met het meewerken in de praktijk.
Ben je geïnteresseerd in een stage?

Stuur dan je reactie met motivatiebrief en Curriculum Vitae via het online sollicitatieformulier