Accountant Oud-Beijerland

Accountant-Oud-beijerland-Sander-Schipper

Accountantskantoor Partners in Finance Accountants en Adviseurs in Oud-Beijerland

Sander Schipper startte in 2002 het accountantskantoor ‘Partners in Finance Accountants en Adviseurs’ op, samen met zijn zakenpartner Bert Kers uit Rockanje

In de beginjaren werden de accountantsactiviteiten van Sander vooral verricht vanuit het kantoor in Oud-Beijerland. Nadat het accountantskantoor in een paar jaar tijd een flinke groei had doorgemaakt werd in Hellevoetsluis een gezamenlijke vestiging geopend. 

Het kantoor in Oud-Beijerland is sindsdien hoofdzakelijk een werkplek voor Sander. 

Naast zijn werk als accountant, is Sander Schipper onder andere bestuurslid van de voetbalvereniging Zinkwegse Boys. Hij is ook actief lid van diverse netwerkorganisaties in de Hoeksche Waard.

Onze diensten

Naast accountantswerkzaamheden, kunnen ondernemers uit de gehele Hoeksche Waard bij Partners in Finance ook terecht voor:

Belastingadvies Wij hebben ruime ervaring met het adviseren en het voor u zo gunstig mogelijk indienen van uw belastingaangifte.

Financieel advies Als ondernemer kunt u bij ons terecht voor al uw financiële vragen. Wij geven u graag financieel advies.

Salarisadministratie Het goed bijhouden en uitvoeren van uw salarisadministratie kan een hele klus zijn voor u. Ook daar kunnen wij u bij van dienst zijn.

Boekhouding Onze professionele boekhoudprogramma’s zorgen voor een duidelijk financieel overzicht van uw onderneming.

De vertrouwde accountant in Oud-Beijerland

Bent u op zoek naar een accountant in Oud-Beijerland die u kan helpen bij het nemen van de juiste financiële beslissingen? Of heeft u financieel advies, belastingadvies of hulp bij uw boekhouding nodig?

Neemt u dan gerust contact met ons op.

Dan maken wij graag met u een geheel vrijblijvende afspraak op ons hoofdkantoor. Dat stelt u in staat om ons persoonlijk beter te leren kennen en te ontdekken of wij voor u de juiste keuze zijn.

Contactgegevens Oud-Beijerland:
Zoomwijcklaan 131
3263 RH Oud-Beijerland

Sander Schipper
telefoon: 0186 61 20 33
e-mail: Sander Schipper